TAKARÓPONYVA
takaró ponyva készítés

Bútortakaró ponyva

Tetszőleges méretű és formájú, egyedi méretre szabott bútorához tudunk takaró ponyvát készíteni. Legyártjuk a kívánt színben, akár reklámfelirattal együtt vagy akár áttetsző anyagból is.

Nyári-téli teraszok bútorait kíválóan fedheti vele. Sörpadok védelmére szolgálhat eső és hó ellen is.

takaró ponyva készítés

Nagy méretű takaróponyva

Távolsági, hosszú utak alatt ideális, könnyen telepíthető és többször felhasználható védelmet nyújthat egy takaróponyva.

Óvja a vasszerelvényeket szállítás közben az esőtől, összetartja az apróbb darabokból álló rakományt, de akár reklámfelületként is szolgálhat egy-egy hosszú út során.

takaróponyva készítés

Bútor takaróponyva

Bútorok, de gépjárművek takarására is rendelhet tőlünk ponyvát. Készítünk takarót motor -ra, autó -ra, hajó -ra, de akár babakocsira -ra és kerékpár -ra is.

takaróponyva készítés

Egyedi takaróponyvák

Ne habozzon ajánlatot kérni! Bármekkora méretű, formájú, alakú egyedi tárgyaira bátran kérhet tőlünk ajánlatot. Jöjjön el személyesen irodánkba, vagy keressen telefonon, megoldást találunk problémájára.

Takaróponyva készítés

Vállaljuk mindenféle takaróponyva készítését az egyedi darabos termékektől egészen a nagyszámú megrendelesekig.

Kérjen ajánlatot medencéje fedésére, vagy gépjárműve takarására is akár.

Egyedi igényekre szabva

Egyedi megrendeléseket is készséggel veszünk, hiszen számos esetben fordul elő, hogy az igényelt takarás nem konfekció méretű, formájú, alakú. Minden ilyen esetben is van lehetőség a tárgyat esztétikus módszerrel letakarni.

Akár egy parabolaantennát, vagy kültéri klíma egységet is védhet ponyvatakaróval. Időszakos, téli-nyári takarásokra, fedésekre is ajánljuk ponyváinkat, hiszen minden általunk készített ponyva takaró termék könnyedén le -és felszerelhető kiváltképp akkor, ha kiszállásunk alkalmával megfigyelte a szakember tevékenységét: további igény szerinti le -és felszerelésekben, melyek időszakosak, időjárásfüggők, telefonon is készséggel állunk rendelkezésére.

Bútortakaró ponyva

 


ponyva készítés

molinó gyártás

bútortakaró

takaró ponyva

autó takaró

egyedi takarások

mobilgarázs fedések

ponyva javítás

ponyva akció

ponyva feliratozás

terasz takaró

ponyva anyag eladás

ponyva anyag

ponyva eladó

medence fedés

ipari takarások

pvc ponyva vásárlás

egyedi ponyva gyártása